Wat doen wij?

2D Projectmanagement  zet per project de daarvoor benodigde expertise in en ontzorgt u binnen elke fase van het bouwproces.Naast bouw- en projectmanagementdiensten kunnen wij onze expertise onder andere inzetten voor het geven van onafhankelijk bouwadvies, het laten uitvoeren van bouwkundige keuringen of het adviseren op het gebied van bouwkosten.

Deeltijd expertise nodig?

Bent u op zoek naar deeltijd ondersteuning? Of zoekt u een professional die een tijdelijke vacature of functie moet invullen? Dat kan! 2D Projectmanagement  heeft veel ervaring en goede referenties. Bij elk project maken we voor u een plan op maat. Daarbij hanteren we drie belangrijke randvoorwaarden die leidend zijn bij elke opdracht: budget, tijd en kwaliteit . Wij zijn u graag van dienst bij het tijdelijk ondersteunen van uw bouwteam. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoe werken wij?

Bij elk project hanteren we drie belangrijke randvoorwaarden: budget, tijd en kwaliteit. Wat betekent dat voor u in de praktijk? Wij analyseren en optimaliseren de processen en maken zo uw plan op maat. Met onze aanpak verkorten we de doorlooptijden en halen we de meest optimale kwaliteit uit het gestelde budget. Dit levert u per project een kostenreductie op van gemiddeld 10%. Ook faalkosten minimaliseren we zoveel mogelijk, door duidelijke afstemming en communicatie met alle betrokken partijen. Zowel intern als extern.

Wilt u nader kennis met ons maken? Graag! Wij ook met u!

Neem gerust contact op met 2D Projectmanagement op nummer 06 – 33795973 of stuur een email naar info@2dprojectmanagement.com

2D Projectmanagement  is een onafhankelijk bureau op het gebied van bouwkundige zaken en alle raakvlakken daarmee. 2D Projectmanagement  levert een breed scala aan bouwtechnische diensten. 2D Projectmanagement  geeft waarde en voorziet in de behoefte om u helderheid te geven in complexe bouw gerelateerde materie.

Als adviesbureau kunnen wij bij zowel kleine als grote projecten van dienst zijn, zowel voor bedrijven als de particulier, van nieuwbouw tot renovatie 

Wij zijn u graag van dienst.